GEA 30 yaşında!

GEA 30 Yaşında🌟

GEA Arama Kurtarma Ekibi olarak kuruluşumuzun 30. yıl dönümünü bugün gönüllülerimiz ve dostlarımızla birlikte kutladık.

Üsküdar Kaymakamı görevini yürütmekteyken dostluğumuzun başladığı, Kahramanmaraş Depremleri sonrasında İskenderun’da birlikte omuz omuza çalıştığımız Kırşehir Valimiz Sn.Murat Sefa Demiryürek, Üsküdar Kaymakamımız Sn. Adem Yazıcı ve AFAD İstanbul Birlik Müdürü Sn.Cengiz Karakuş katılımlarıyla kutlamamızı onurlandırdı.

Yıldız Teknik Üniversitesi Doğa Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Jeoloji Profesörü Dr.Şükrü Erbaş ülkemizin depremselliği üzerine bilimsel paylaşımlarda bulundu.

Piyanist Sanatçı Aytaç Rzaguliyeva ve öğrencileri, GEA’nın 30. yılına özel bestelenen marş ile harika bir müzik dinletisi gerçekleştirdi.

Uzun yıllardır afetlerde birlikte arama ve kurtarma yaptığımız İsviçre Köpekli Arama Kurtarma Ekibi REDOG ve her afette birlikte iyilikleri çoğaltmaya çalıştığımız değerli GEA dostlarımız da bizimleydi.

GEA Arama Kurtarma Ekibi olarak, 30. yılımıza ulaşmanın gururuyla iyiliğin izinde yürüdüğümüz bu yolda, her adımımızla dünyayı biraz daha güzel bir yer yapmak için çalışmaya devam edeceğiz.

İyilik ve gönüllülükle dolu Nice 30 Yıllara!🌟

Hakkında aktiffelsefe

Rastgele

Zorlukları Yönetme Sanatı, 6 Temmuz Cumartesi, 15.00

“Bir kişi, dışsal unsurlarla bozulmasın ve ele geçirilemez olsun, ruhen cesur, her duruma hazırlıklı ve …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir